Pages

Thursday, August 27, 2009

Depuneri de flori la Monumentul lui Stefan cel Mare!


Ziua Independentei a fost marcata in capitala prin depuneri de flori la Monumentul lui Stefan cel Mare si Sfint din capitala. Politicieni si reprezentanti ai autoritatilor publice locale au venit la monument cu buchete si jerbe de flori, aducind un omagiu zilei de 27 august. Primul care a depus flori la monumentul lui Stefan cel Mare a fost Vladimir Voronin, insotit de premierul in exercitiu, Zinaida Greceanii.
Inalt functionarii statului au adus coroane din flori vii, iar in timp ce avea loc depunerea orchestra prezidentiala a interpretat imnul statului. Fara sa faca vreo declaratie, Voronin si Greceanii au plecat imediat.
Intre timp, persoane din aparatul Primariei capitalei isi asteptau randul pe partea opusa a drumului. Garda de onoare a plecat grabita, inainte ca liderii Aliantei pentru Integrare Europeana sa-si depuna si ei florile. Sirul manifestarilor de Ziua Independentei au continuat cu expozitii traditionale, muzica si dans. Focurile de artificii din Piata Marii Adunari Nationale vor incheia programul dedicat aniversarii a 18 ani de independenta a Republicii Moldova.

No comments:

Post a Comment