Pages

Thursday, September 24, 2009

Britanicii au legalizat eutanasia!

Contrabanda cu tigari in valoare de 50 de mii de lei!

Accident aviatic la Aeroportul International Chisinau!

Din fericire, catastrofa aviatica n-a fost una adevarata, ci doar o simulare! Iata cum, in exclusivitate pentru Republica Moldova angajatii Aeroportului International au inscenat un accident aviatic pe un autobuz. Roman Potcoritov, directorul general al Aeroportului International Chisinau, a promis ca la umatoarea simulare autobuzul va fi inlocuit cu nu avion adevarat. Aplicatiile au avut ca scop verificarea gradului de pregatire al serviciilor aeroportului pentru situatii exceptionale. Potrivit administratiei aeroportului, antrenamentele practice efectuate de echipele de salvare si antiincendiu, sporesc gradul de intruire al personalului si mentin la un nivel inalt siguranta zborurilor.

Uniunea Nationala a Veteranilor Razboiului de pe Nistru da semne de slabiciune!

Astfel, circa 40 de veterani au decis sa iasa din organizatie si sa infiinteze o alta asociatie, cu denumirea “Eroii independentei”. Si asta pentru ca, potrivit acestora, administratia Uniunii Nationale a Veteranilor Razboiului de pe Nistru nu le rezolva problemele. Presedintele noii asociatiei a fost ales veteranul Sergiu Tataru. Invalizii de razboi au criticat vechea guvernarea pentru neglijarea problemei veteranilor. Totodata, acestia isi pun mari sperante in actuala conducere. Solicitat de colorittv, vicepresedintele Uniunii Veteranilor Razboiului de pe Nistru, Mihai Tomacinschi a negat acuzatiile aduse. Acesta a mai spus ca veteranii care au parasit organizatia, au facut-o din rationamente politice. Noua asociatie infiinata- “Eroii independentei” are pina acum 40 de membri.



www.colorittv.md

Tarifele majorate la transportul public i-a scos in strada pe pensionarii din capitala!

Mai mult de o suta de virstnici au protestat astazi in Piata Marii Adunari Nationale impotriva deciziei Consililui Municipal Chisinau de scumpire a unei calatorii cu transportul public si impotriva scoaterii pensionarilor din categoria persoanelor care calatoresc gratuit. O parte din protestatari spun ca vor refuza sa plateasca noua taxa pentru calatorie de la 1 octombrie. Protestatarii au depus la Primarie o rezolutie prin care cer anuarea imediata a deciziei Consiliului Municipal Chisinau. Daca pina la sfirsitul saptaminii edilii capitalei nu le vor lua in serios doleanta, pensionarii vor recurge la proteste non-stop in fata Guvernului, incepind de lunea viitoare. Primarul general, Dorin Chirtoaca, nu a fost de gasit pentru a comenta acuzatiile. La data de 15 septembrie, Consiliul Municipal Chisinau a aprobat o decizie, prin care plata pentru o calatorie cu troleibuzul a fost majorata de la un leu pina la doi lei, iar a unei calatorii cu autobuzul- de la 2 lei la 3 lei. Totodata, din categoriile de populatie care beneficiaza de facilitati au fost exclusi pensionarii, invalizii de gradul intai si participanii celui de-al doilea razboi mondial.