Pages

Tuesday, October 13, 2009

Mecanismul de restituire a TVA demoralizeaza companiile moldovene exportatoare!


RM este in pragul unui colaps demografic!


Primaria va scoate de pe strazile Chisinaului panourile publicitare care fac reclama colantilor, intr-o maniera indecenta!

Noutatea a fost lansata de membrii organizatiei “Pro-Ortodoxia”. Acestia au inaintat un demers, in acest sens, la Primaria capitalei. Iar arhitectul-sef al orasului a raspuns ca va tine cont de opinia si observatiile sanatoase ale organizatiei. “Desigur, ce e scris pe hirtie e scris frumos. Sa dea Dumnezeu ca ceea ce este scris sa fie aplicat, pentru ca, socotim ca in reclama se face si o educatie, educatia prin imitatie.” a declarat Ghenadie Valuta, presedintele organizatiei "Pro Ortodoxia".

Intrebat de jurnalisti cum ar trebui sa se faca publicitate colantilor, Valuta a raspuns: “Cineva sa intinda la maxim acei strampi, sa arate ca sunt tari, rezistenti. Fie sa le imbrace pe acelasi picior, insa, cu o fusta mai decenta, incit izul erotic, sexual sa nu fie exprimat prin acest continut.” Anterior, mai multe organizatii non-guvernamentale din capitala au cerut ca din publicitatea stradala sa fie excluse anumite imagini, considerate indecente.